Herkese Bir Web Sitesi!

Günümüzün en büyük paylaşım ve iletişim araçlarından biri internet. Her ne kadar ülkemizde tam olarak düzenlenmiş detaylı bir yasa ile kontrol altına alınmış olmasada gayet düzenli bir şekilde işleyen bir yapıya sahip bulunmaktadır.

Modern dünyanın gereksinimleri ve kişisel zevklerimiz bir araya gelince bir web sitesi sahibi olmak kaçınılmaz gibi görünüyor.

Gerek blog şeklinde web sayfası dağıtan yayıncılardan edinilecek bir web sayfası gerekse kendi imkanlarımızla yayınladımız bir web sitesi aracılığı ile, duygu, düşünce, bilgi, resim, yazı, makale vb.
birçok bilgiyi okurlarımızla paylaşabilir, paylaştığımız konularda okurların yorumlarını alabilir ve sürekli paylaşımda bulunabileceğimiz bir sosyal ağ oluşturabiliriz.

Dünyanın bir ucundaki insanlara bir tık kadar yakın olabilmek, farklı kültürlerden farklı bilgileri arşivimize aktarabilmek eşsiz bir duygu olsa gerek.

Bana göre internet içi bilgi ile dolu sonsuz bir okyanus, web sitelerimiz ise bu okyanustan işimize yarayanları alıp depoladığımız bir arşivdir.

İşte bu okyanusun nimetlerinden yoksun kalmamak için herkese bir web sitesi diyorum ve sizleri en kısa sürede kendi web sitenizi kurarak okyanusa açılmaya davet ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Kutusu

Son Konular

Okuyucular

Araç Gereç

Tüm Hakları Saklıdır - TeknoGrafya - Teknoloji Blogum..: Herkese Bir Web Sitesi!
anarşik çocuksamurai jack