İnternet Aşkları!..

Aşkın interneti mi olur demeyin!..Bal gibide olur.) Bugünün iletişim kaynağı internet. Her türlü iletişimimizi,alışverişlerimizi,sosyalliğimizi ve bunun gibi bir sürü insani ihtiyaçlarımzı internet karşılayabiliyorsa aşk,ilişki,sevgili,..ihtiyaçlarımızı neden karşılamasın ki...Ki, bunlara hizmet eden bir sürü "arkadaşlık,evlilik,ilişki,..." siteleri var. Buralarda da arz-endam eden insanların da amaçları aşk,ilişki,macera yaşamak veya evlenmektir.
Bir sürü reel örnekleri de var zaten. Yoksa o sitelerde neden bu kadar zaman harcansın ki; bişeyler yaşamak istenmese.

Buraya kadar herşey olabilir görünüyor. Sorun nerede diyorsanız? GÜVEN sorunu diyor herkes. Yahu toplumun içinde ne kadar güvenilir insanlar var? İlişkilerimiz ne kadar samimi ve sahici.? Reelin içinde aldatma,ihanet,...benzer bir sürü olumsuzluklar yaşanmıyor mu? İnternetteki insanlar bu toplumun içindeki insanlar değil mi? İnternette aldatayorsa,ihanet ediyorsa, reel hayatta sanki farklımı davranır...Kişiliği ile ilgili bir durumdur o.

İnternet yelpazayi oldukça geniş tutuyor. Dar çevreden sizi dünya insanlarıyla buluşturyor. Alternatiflerinizi çoğaltıyor,seçme şansınız a rtıyor. Önemli olan sanalı amaç değil araç olarak kullanabilme. Yani tanışma adına araç olsun internet bizlere.Sonrası normal insanlar gibi reel hayatta devam edebilmeli...Edemiyor sa,orada sağlıklı bir durum yoktur. Hasta ruhlar vardır demektir.Aman dikkat işte bunlara!..

Aşkın nerede,nezaman geleceği belli olmaz,geldi mide dolu dolu,gönlünce yaşanması gerektiğini düşünürüm.

İnternet aşkları da SAHİCİ,GERÇEK,SAMİMİ olabilir. Yeterki doğru insan olsun karşınızdaki ve siz.

sevgiler..

Örneğin BEN :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Kutusu

Son Konular

Okuyucular

Araç Gereç

Tüm Hakları Saklıdır - TeknoGrafya - Teknoloji Blogum..: İnternet Aşkları!..
anarşik çocuksamurai jack